Search found 22 matches

by mireille
Thu Oct 11, 2018 12:01 pm
Forum: Flows
Topic: Flow groups are not saved with restart Switch
Replies: 5
Views: 1387

Re: Flow groups are not saved with restart Switch

Many thanks for the information!
by mireille
Wed Oct 10, 2018 10:30 am
Forum: Flows
Topic: Flow groups are not saved with restart Switch
Replies: 5
Views: 1387

Flow groups are not saved with restart Switch

Hello everyone, Has anybody also encoutered the problem when restarting the complete Switch programm, all the groups with sorted flows are lost? In our total workflow I created some folders/groups and sub-groups with flows for a specific task (like prepress, print, CTP, test, etc.) So I can find and...
by mireille
Wed Jul 11, 2018 4:38 pm
Forum: Applications
Topic: Export Filters in the Switch Webportal
Replies: 3
Views: 1345

Re: Export Filters in the Switch Webportal

Hi,

Thank you for your quick response.
But sadly we didn't got it working.
The bookmark is fine, but the filters are still linked to the user who signed in to the web portal.
Login with an other user, means other filters.

Do you have an other suggestion?

Many Greetings

Mireille
by mireille
Tue Jul 10, 2018 2:00 pm
Forum: Applications
Topic: Export Filters in the Switch Webportal
Replies: 3
Views: 1345

Export Filters in the Switch Webportal

Hello everyone, Is there a way to export all the saved custom filters from the Switch Webportal to can import them by another user? Just like this option in the old Switch Client program. We have a lot of predefined filters for our flows. Hopefully there is a simple way for exporting them, otherwise...
by mireille
Mon Jan 15, 2018 11:38 am
Forum: Scripting
Topic: switch-inject-lite
Replies: 19
Views: 9040

Re: switch-inject-lite

Found it!

viewtopic.php?f=12&t=2003&hilit=inject+lite

Switching \ and / was the solution to get it all working.

Grtz, Mireille
by mireille
Fri Jan 12, 2018 11:09 am
Forum: Scripting
Topic: switch-inject-lite
Replies: 19
Views: 9040

Re: switch-inject-lite

Hello everyone, Does someone have a suggestion which properties I need to use in an Inject-Lite element for checking the existence of a (job)folder? I only get it working with a file, not a folder. Leaving the property "extension" blank doesn't seem to work in my flow. After some investigation I dis...
by mireille
Wed Jan 10, 2018 3:51 pm
Forum: Scripting
Topic: switch-inject-lite
Replies: 19
Views: 9040

Re: switch-inject-lite

Hello Gabriel, Is it possible to use "Assert exist" option to check if a (job)folder exists or not? A folder, not a file. When I leave "Job extension" empty (like you can do in the classic "Inject Job" element), The trigger job doens't flow through the Inject-Lite element. It gets stuck in the folde...
by mireille
Thu Mar 30, 2017 2:43 pm
Forum: Applications
Topic: Warning 'Skipped unsupported property'
Replies: 5
Views: 3114

Re: Warning 'Skipped unsupported property'

Hi David, Thanks for the reply. Your short term solution option worked. I've installed Callas PDF Toolbox Profiles configurator / version 10 (and removed version 11). And it looks like the flows are running normal again. The first tests were positive, but we can say for sure if everything is OK when...
by mireille
Tue Mar 28, 2017 2:20 pm
Forum: Applications
Topic: Warning 'Skipped unsupported property'
Replies: 5
Views: 3114

Re: Warning 'Skipped unsupported property'

Thank you for the replies. Some configurators are working again, the more "simple" elements in our flows. The complex callas configurators with applied reports properties are stil not working. This is the detailed error message we get. Schermafbeelding 2017-03-28 om 14.04.20.png I think it has somet...
by mireille
Tue Mar 28, 2017 11:26 am
Forum: Applications
Topic: Warning 'Skipped unsupported property'
Replies: 5
Views: 3114

Warning 'Skipped unsupported property'

Hello everyone, We're currently using Switch 13, Callas PDF Toolbox, Adobe CC applications and MS Office in our workflow environment. We've just updated Office, Adobe CC and Windows server in general. Everythings seems fine, but while restarting Switch, the configurators were automatically updated a...
by mireille
Thu Feb 02, 2017 12:13 pm
Forum: Scripting
Topic: Placing a Variable in a Variable
Replies: 5
Views: 3112

Re: Placing a Variable in a Variable

Hello, Thanks for all the replies! It's correct, we are starting from an Excel spreadsheet with all the article details in it for the new order. This document is provided by our customer. We "clean" it up, so all the important data for the workflow remains in the new file and the redundant stuff is ...
by mireille
Fri Jan 27, 2017 3:51 pm
Forum: Scripting
Topic: Placing a Variable in a Variable
Replies: 5
Views: 3112

Placing a Variable in a Variable

Hello everyone, I'm trying to read some data from my XML dataset attached to my job-file. This is the path I need to use to fetch the data: [Metadata.Text:Path="/dn:Workbook/dn:Worksheet[1]/dn:Table[1]/dn:Row[2]/dn:Cell[1]/dn:Data",Dataset="Xml",Model="XML",Before="_"] The position of the 2 (.....Ro...
by mireille
Thu Dec 01, 2016 4:50 pm
Forum: Flows
Topic: Monitoring amount of jobs processed in a specific flow or flowelement
Replies: 2
Views: 1613

Re: Monitoring amount of jobs processed in a specific flow or flowelement

Hi Freddy,

Thank you for the quick reaction!
I'm going to try your different options and build them in our flows.

Grts Mireille
by mireille
Thu Dec 01, 2016 3:07 pm
Forum: Flows
Topic: Monitoring amount of jobs processed in a specific flow or flowelement
Replies: 2
Views: 1613

Monitoring amount of jobs processed in a specific flow or flowelement

Hello, Does anybody know a simple solution to monitor the amount of jobs processed in one or more workflows? And specify or sort them by a flow element? With statistics I only get information about the time and not the amount of jobs. But maybe I'm using it the wrong way. Thanks in advance! Greeting...
by mireille
Thu May 12, 2016 2:34 pm
Forum: Flows
Topic: Switch lost connection Repeatedly
Replies: 4
Views: 2455

Re: Switch lost connection Repeatedly

Hi, Thanks for the info! I'm going to investigate it. I didn't know of this Known Issue. Apparently the connection losses of Switch itself and the Designer are caused by different problems. With the support of the Enfocus Helpdesk we found out that the crashes of Switch itself propably happened beca...