Switch Client

Post Reply
LasseThid
Advanced member
Posts: 338
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:30 pm
Location: Molndal, Sweden

Switch Client

Post by LasseThid » Mon Sep 19, 2016 1:00 pm

Not sure if this is the correct forum, but here we go...

We had a PC setup with Switch Clint 12 where the people in our large format department could go to find the jobs they needed to print and then send them to their machines, however, the power supply on that PC shorted out and since it's a custom power supply we put a new PC there instead.
Having installed Switch Client on the new PC we are for some reason unable to get it to connect to out Switch server.
If I connect my Mac to the same network cable I can connect without any problems, but not with the PC.
I then found an older laptop and installed the Switch Client and again I'm unable to connect to the Switch server.
Pinging works fine, browsing works fine, but not the Client.
Any ideas as to what might be wrong?
Also are there an updated Switch Client for download anywhere?
Enfocus Switch 2019 Spring Edition, Enfocus PitStop Server 19, Enfocus PDF Review, HP SmartStream 12 & Kodak Prinergy 8.2 with RBA
Offset 72x102, Offset Large Format, Digital Large Format and Digital print.

sander
Advanced member
Posts: 267
Joined: Wed Oct 01, 2014 8:58 am
Location: The Netherlands

Re: Switch Client

Post by sander » Mon Sep 19, 2016 1:15 pm

Windows only huh, disable firewall?
Part of my playground:
HP Indigo 100K | HP Indigo 12K | HP Indigo 7900's | HP Production Center
Scodix Ultra 2 Pro | Highcon Euclid III | Horizon SmartStacker

LasseThid
Advanced member
Posts: 338
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:30 pm
Location: Molndal, Sweden

Re: Switch Client

Post by LasseThid » Mon Sep 19, 2016 1:21 pm

Yup!
Disabled Windows Firewall and Antivirus, still no go.
I even tried to Run As Administrator...

After a searching high and low I finally managed to find the updates to Switch and Switch Client... :lol:
Enfocus Switch 2019 Spring Edition, Enfocus PitStop Server 19, Enfocus PDF Review, HP SmartStream 12 & Kodak Prinergy 8.2 with RBA
Offset 72x102, Offset Large Format, Digital Large Format and Digital print.

sander
Advanced member
Posts: 267
Joined: Wed Oct 01, 2014 8:58 am
Location: The Netherlands

Re: Switch Client

Post by sander » Mon Sep 19, 2016 1:42 pm

Strange, you are using default port 51008 to connect?
Part of my playground:
HP Indigo 100K | HP Indigo 12K | HP Indigo 7900's | HP Production Center
Scodix Ultra 2 Pro | Highcon Euclid III | Horizon SmartStacker

LasseThid
Advanced member
Posts: 338
Joined: Tue Mar 03, 2015 2:30 pm
Location: Molndal, Sweden

Re: Switch Client

Post by LasseThid » Mon Sep 19, 2016 2:03 pm

Yup.
Correct port, IP-address, username and password.

I did however manage to solve the problem by installing Switch Client 13... :o
Don't ask me why Switch Client 12 has been working flawlessly until the PC crashed two weeks ago... *sigh*
Enfocus Switch 2019 Spring Edition, Enfocus PitStop Server 19, Enfocus PDF Review, HP SmartStream 12 & Kodak Prinergy 8.2 with RBA
Offset 72x102, Offset Large Format, Digital Large Format and Digital print.

sander
Advanced member
Posts: 267
Joined: Wed Oct 01, 2014 8:58 am
Location: The Netherlands

Re: Switch Client

Post by sander » Mon Sep 19, 2016 2:07 pm

That's strange behavior!

Good to know it's working now!
Part of my playground:
HP Indigo 100K | HP Indigo 12K | HP Indigo 7900's | HP Production Center
Scodix Ultra 2 Pro | Highcon Euclid III | Horizon SmartStacker

Post Reply