Selecting Spot Color by name "None" not possible?

yosimo
Newbie
Posts: 1
Joined: Tue Mar 27, 2018 6:25 pm

Selecting Spot Color by name "None" not possible?

Postby yosimo » Tue Mar 27, 2018 6:54 pm

There is an action called "Select Spot Color by Name", which works fine for all the usual Spot Colors.
But what about the Spot Color with the special name None ? I can not create an action that works with this special spot color name.
Is there a solution for this? I'm working with PitStop v13.2.

Padawan
Member
Posts: 74
Joined: Mon Jun 12, 2017 8:48 pm

Re: Selecting Spot Color by name "None" not possible?

Postby Padawan » Wed Mar 28, 2018 5:16 pm

I have PitStop Pro 17, update 1. An Action List like this reports objects with Spot color None

Select Spot Color by Name, "None"
Log selection

Does this work for you? Are you doing something else?


Return to “PitStop Pro”



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest