Flatten transparency

Post Reply
J2fast4u
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 3:41 am

Flatten transparency

Post by J2fast4u » Tue Mar 06, 2018 3:46 am

Is it possible to flatten a transparency with pit stop pro?

Maybe an action list? Don’t see it as apart of a preflight.

Padawan
Member
Posts: 87
Joined: Mon Jun 12, 2017 8:48 pm

Re: Flatten transparency

Post by Padawan » Tue Mar 06, 2018 1:22 pm

PitStop Pro can't do that, but Acrobat can. That's most likely the reason why it is not added to PitStop Pro.

It's somewhere in the Print Production toolset in Acrobat.

J2fast4u
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Mar 06, 2018 3:41 am

Re: Flatten transparency

Post by J2fast4u » Tue Mar 06, 2018 8:24 pm

Thank you Padawan. I need to use the action list as apart of EFI job flow is the reason why. I want to use it in our automation as opposed to manually having to use acrobat to flatten in each instance.

Post Reply