Font outlines

Post Reply
stefacht
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Aug 28, 2019 3:08 pm

Font outlines

Post by stefacht »

Shortly I had to reinstall my connectors and eversince I cannot use the action 'outline all text'. I constantly receive the error that it is not allowed to outline fonts due to the font permissions. Before reinstalling I could outline any font. Can anyone explain?
stefacht
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Aug 28, 2019 3:08 pm

Re: Font outlines

Post by stefacht »

Anyone???
loicaigon
Advanced member
Posts: 340
Joined: Wed Jul 10, 2013 10:22 am

Re: Font outlines

Post by loicaigon »

Is the property "Skip font licence checks" set to Yes?
Image
Post Reply