%Current Document Name% with out the unique prefix

Post Reply
jena@stibo.com
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Jun 16, 2022 9:31 am

%Current Document Name% with out the unique prefix

Post by jena@stibo.com »

Hi
I haven make a action there changes the document titel, in the PDF to the document name.
from-pitstop.png
from-pitstop.png (13.51 KiB) Viewed 1975 times
my issue are a I get the unique prefix remains in the document title from the server, how can I remove the unique prefix from switch.

look like this in pdf
frompdf.png
frompdf.png (5.52 KiB) Viewed 1975 times
i will not see the unique prefix in the titel in the PDF.

And my problem are I not haven script or meta plugin.

I hope someone can help thanks
freddyp
Advanced member
Posts: 951
Joined: Thu Feb 09, 2012 3:53 pm

Re: %Current Document Name% with out the unique prefix

Post by freddyp »

You can use a PitStop variable that is defined as [Job.Name].
jena@stibo.com
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Jun 16, 2022 9:31 am

Re: %Current Document Name% with out the unique prefix

Post by jena@stibo.com »

Hi Freddyp
I haven try the PitStop variable, and I can not get it to work, maybe I do it wrong.

I make the variable like this
variable-d.png
variable-d.png (37.78 KiB) Viewed 1936 times
And inset in the action like this
Variable.png
Variable.png (18.15 KiB) Viewed 1936 times
But in the PDF its are like this
PDF.png
PDF.png (8.38 KiB) Viewed 1936 times
So Its can not see its are a variable. What do I wrong?
laurentd
Member
Posts: 132
Joined: Wed Mar 13, 2019 2:06 pm

Re: %Current Document Name% with out the unique prefix

Post by laurentd »

[Job.Name] is a Switch variable, is not recognized by PitStop Pro or Server, so using it in an action list will not work.

Create a variable set in PitStop, and define a JobName Text variable.
Use this variable in your action list.

Go to Switch, use the PitStop Server element, select your action list and your variable set, do NOT click on ok, but first right click on the variable set to edit it from Switch, then edit the JobName variable. Use any Switch variable you want, in this case [Job.Name].
[Job.Name] is the job name with the file extension. If you prefer without the file extension, use [Job.NameProper]

Here is another post about this, with screenshots: viewtopic.php?t=1689
Laurent De Wilde, Solution Architect @ Enfocus
jena@stibo.com
Newbie
Posts: 5
Joined: Thu Jun 16, 2022 9:31 am

Re: %Current Document Name% with out the unique prefix

Post by jena@stibo.com »

Thanks, and now its works.

Thanks for all the help.
Post Reply